Oerlemans Plastics viert 50-jarig jubileum met Open Air Festival
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Oerlemans Plastics viert 50-jarig jubileum met Open Air Festival

  • 12 juni 2023

Oerlemans Plastics vierde op vrijdag 9 juni 2030 haar 50-jarig jubileum met het Festival Circulair Open Air. Het evenement, dat plaatsvond in het kader van het jubileumjaar, bood een wervelend programma voor 400 zakelijke gasten en presenteerde de circulaire strategie en toekomstbestendige verpakkingsproducten van het bedrijf.

Tijdens het festival werden vier seminars gehouden, gericht op het creëren van impact, het ontwikkelen van innovaties, duurzaamheid & wetgeving, en een rondleiding door het OPACKGROUP Technology Centre. Daarnaast konden de gasten de nieuwe fabriek bezichtigen, waar alle machines volop in bedrijf waren.

Voormalig astronaut Andre Kuipers deelde zijn inzichten over de verantwoordelijkheid voor de planeet en benadrukte de toepassingen van ruimtevaarttechnologie, zoals het detecteren van illegale bosbranden en het voorspellen van zoetwaterverlies. Kuipers waarschuwde ook voor zwevende kleine producten bij het openen van verpakkingen, een fenomeen dat in gewichtloze omgevingen wordt ervaren.

Het Festival Circulair Open Air van Oerlemans Plastics markeerde het hoogtepunt van het jubileumjaar, waarin het bedrijf een nieuwe fabriek opende, haar groepsnaam veranderde in OPACKGROUP en twee succesvolle overnames voltooide. Eigenaar Joan Hanegraaf ontving erkenning voor zijn bijdrage aan de kunststofindustrie en werd benoemd tot officier in de Orde van Oranje Nassau.

Met het festival heeft Oerlemans Plastics niet alleen haar successen gevierd, maar ook partners en gasten geïnspireerd om samen te werken aan een duurzamere toekomst. Het bedrijf blijft toegewijd aan haar circulaire strategie en blijft vooroplopen in de verpakkingsindustrie.

Oerlemansplastics.nl

Bron: Oerlemans Plastics