Nieuwe voucherregeling voor startups in de food
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Nieuwe voucherre­geling voor startups in de food

  • 08 juni 2023

FoodValley NL lanceert binnenkort een nieuwe voucherregeling, gericht op het ondersteunen van startups in de voedingsindustrie. In deze nieuwe regeling kunnen startups tot €50.000 ontvangen voor het opschalen van technologische proefproducties. De officiële presentatie van dit initiatief vindt plaats tijdens de NIZO 75.0 STARTUP DAY, op 23 juni 2023.

Op deze dag brengt NIZO startups, investeerders en ondersteunende organisaties samen om samenwerkingsmogelijkheden te verkennen en hun innovatie te versnellen. Deze NIZO 75.0 STARTUP DAY biedt een reeks boeiende presentaties van vier stakeholders in het startup-innovatielandschap. Bovendien biedt dit evenement deelnemers toegang tot de NIZO food-grade en flexibele Pilot Plant faciliteiten, evenals een kans om het in-house sensorische laboratorium te bezoeken, om waardevolle inzichten te krijgen in de technologieën die worden gebruikt in voedselinnovatie.

Tijdens het evenement zal Emmanuel Anom van FoodValley NL gedetailleerde informatie geven over de onlangs gelanceerde voucherregeling, dat speciaal is ontworpen voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). Deze innovatieve regeling is bedoeld om mkb bedrijven te helpen bij het gebruik van pilot-faciliteiten voor het opschalen van hun technologieën of het produceren van proefbatches van producten. Deelnemers krijgen de kans om een uitgebreid inzicht te krijgen in de voordelen, financieringsmogelijkheden en eventuele beperkingen van het programma.

Nizo.com

Bron: FoodValley