Nieuwbouw DGS Haaksbergen is gestart
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Nieuwbouw DGS Haaksbergen is gestart

  • 24 januari 2020

Na vijf jaar is DGS uit het bestaande pand gegroeid. Om deze reden heeft DGS besloten om aan de overkant van de straat een nieuwe productielocatie met kantoren te bouwen.

“Iets meer dan vijf jaar geleden zijn we in Haaksbergen gestart,” zo vertelt eigenaar Dennis Grolleman. “Bij het ontwerp van het nieuwe pand, dat is gemaakt door Bessels Architecten uit Twello, is veel aandacht besteed aan een goede flow. Voor onze klanten letten we daarop en natuurlijk richten we straks onze eigen productiefaciliteit ook uiterst efficiënt in.”

Het nieuwe pand

De aanbesteding voor het nieuwe pand is inmiddels rond en het grondwerk start volgende maand (februari 2020). Het pand wordt aan de overzijde van de weg gerealiseerd. Er komt een centrale ontvangstruimte; verder worden separate ruimtes voor de zagerij, lasserij en elektro ondergebracht in het nieuwe pand. De subassemblies komen samen in de centrale assemblageruimte. Het geheel kent een goede flow en is daardoor uiterst efficiënt. Uiteindelijk komt hiermee 4.200 m2 productieruimte en 1.000 m2 kantoorruimte beschikbaar. Het perceel biedt ruimte voor toekomstige uitbreidingen. DGS kan daarom nog verder groeien, maar dat zal de tijd uitwijzen.

www.dgs-ps.nl

Bron: © DGS