Netwerken
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Netwerken

  • 10 juni 2014
  • Door: Saskia Stender

Donderdag 22 mei 2014 bracht de OSV een bezoek aan La Trappe. Het is waanzinnig moeilijk om activiteiten te plannen die niet overlappen met beurzen en vakanties. En laat dat nu net weer gebeuren. Diezelfde week was er de uitloop van de VIV Europe in Utrecht én het was de laatste dag van het MFC-Event in Rosmalen.

Ik heb aardig wat commentaar gehad van OSV-leden die heel graag naar La Trappe waren gegaan en nu niet konden omdat ze een stand hadden op de beurs. Hoe ik het toch in mijn hoofd haal om zo’n fout te maken in de planning.

En dan moet je keuzes maken. Ik ook.

Uiteindelijk heb ik besloten om de pijn te delen, me bij La Trappe af te melden en me daar te laten vertegenwoordigen door Klaas Dijkstra (die lust graag een biertje, dus dat zat wel goed). Ik ben die donderdag zelf ook naar het MFC-Event gegaan. Uiteindelijk stonden daar 26 OSV/YFM-leden en daar moest ik wat mee goedmaken.

Ik heb iedereen gesproken (op twee na, sorry). Daar ben je wel even mee bezig. Het werd zeer gewaardeerd dat ik dáár was en niet lekker aan de zuip in Berkel-Enschot.

Bovendien was een nieuwe klant van me in de prijzen gevallen bij de MFC Innovatie Trophy. Ook daar wilde ik graag bij zijn. Hierbij nogmaals de felicitaties voor Akzo Nobel Functional Chemicals. Zij hebben met alle ingeleverde producten in de categorie vlees deze prijs in de wacht gesleept. Misschien denk je; wat heeft Akzo met vlees te maken? Meer weten over OneGrain®.

Als dit blad op de mat valt, ben ik druk met de laatste voorbereidingen voor de zomerbarbecue. Het is weer een grote groep en het geeft echt een kick dat iedereen er elke keer weer zo naar uitkijkt. We gaan er een mooi evenement van maken en als je dit leest voor 12 juni, dan kun je je nog opgeven!

Fijne vakantie voor iedereen en we zien/spreken/mailen/horen elkaar weer in september.

Saskia Stender

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2014