Lekkerland Nederland bouwt duurzaam logistiek netwerk in Waddinxveen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Lekkerland breidt uit met modern distribu­tie­centrum

  • 18 juli 2023

Lekkerland Nederland, specialist in on-the-go consumptie, gaat haar logistieke dienstverlening in Waddinxveen naar een hoger niveau tillen. Vanaf september 2024 zal het nieuwe distributiecentrum operationeel zijn om klanten nog beter te ontzorgen.

Het moderne distributiecentrum van ca. 60.000m2 ligt ideaal aan de afslag van snelweg A12, in het hart van de Randstad. Hiermee vergroot Lekkerland haar logistieke vloeroppervlakte tot 40.000m2 en beschikt het over circa 174 vrachtwagens, wat haar een toonaangevende logistieke speler maakt.

John van den Berg, Directeur Operations bij Lekkerland, benadrukt dat het centrum gebruik zal maken van efficiënte interne logistieke processen, ondersteund door 'voice en pick-to-light picking'. Het gebouw wordt volledig duurzaam ingericht, zonder gasaansluiting, met regenwaterhergebruik en zonnepanelen op het dak.

Met dit nieuwe distributiecentrum is Lekkerland optimaal voorbereid op toekomstige groei en versterkt ze haar inzet voor logistieke duurzaamheid. Het bedrijf is enthousiast over de strategische ligging en de duurzame oplossingen die tegemoetkomen aan de klantbehoefte qua leverbetrouwbaarheid en assortiment.

Lekkerland kijkt uit naar de ingebruikname in september 2024 en blijft zich toewijden aan hoogwaardige, on-the-go consumptieproducten met een efficiënte en duurzame logistieke operatie.

Lekkerland.nl

Bron: Lekkerland