Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Vegetarische hamburgers, worstjes en vis perfect maken is een uitdaging. Elk aspect, van smaak tot kleur, geur, textuur en prijs, moet juist zijn. Maar stel dat AI deze ontwikkeling versnelt?
Kan AI het geheim onthullen voor het ultieme recept voor vlees- en visvervangers?
De textuur van vlees- en visalternatieven speelt een cruciale rol. Tot nu toe bereiken we die door eindeloos te experimenteren. Met AI die de textuur van ingrediënten en eindproducten voorspelt, slaan we deze tijdsintensieve stappen over. Dat is precies wat GreenProtein AI nu doet, in samenwerking met partners zoals plantaardige vleesproducenten. Hun voorspellende modellen nemen alle ingrediënten en het gewenste eindproduct mee.
Voordelen: Door met AI het perfecte recept voor vlees- en visvervangers te ontwikkelen, plukken we vele voordelen. Het resulteert in snellere productie en dus lagere kosten. Een betere textuur verhoogt ook de smaak, wat meer consumenten kan overtuigen om voor plantaardige en vegetarische opties te kiezen.
Bron: www.greenprotein.ai
Bron: ©vakbladVoedingsindustrie
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec