Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
In 2017 hebben we een aantal mooie bijeenkomsten mogen organiseren voor onze leden. Waar zijn we allemaal geweest? Wat hebben we allemaal gedaan?
De traditionele aftrap van het jaar was natuurlijk de Winterbarbecue. In februari werden we bij Sleegers Technique in Nieuwkuijk ontvangen. Naast de rondleiding en bedrijfspresentatie maakten we toen kennis met de mogelijkheden van Virtual Reality. De workshop ‘Krijg Grip op je e-mailmarketing’ is zeer goed bezocht en werd kort daarop gevolgd door een bedrijfsbezoek bij Primus Wafer Paper, met een boeiende presentatie over edible brands.
Eind april zijn we met een groep gaan golfen, medio juni zagen we elkaar op de Zomerbarbecue en het najaar startten we met een bedrijfsbezoek bij Keulen Vleeswaren. De laatste activiteit van 2017 was SmaakStampei. Een walking diner bracht ons verrukkelijke gerechten en de ‘walking-elevatorpitches’ de nodige dynamiek. Kortom; een behoorlijke vol programma, met voor elk wat wils.
Bron: © stockcreations/Shutterstock.com
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec