Ipekçi en LETS bundelen krachten voor geavanceerde reiniging in slachthuis
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Ipekçi en LETS werken nauw samen op het gebied van reiniging

  • 10 oktober 2023

Ipekçi, een Halal slachterij, is al meer dan 10 jaar actief in de vleesindustrie. In het oude slachthuis van Harderwijk verzorgen ze de verwerking van rund-, kalf-, lams- en kippenvlees. Het slachthuis werd te klein, dus trokken ze de naastgelegen hal erbij. Deze hal is een modern slachthuis geworden voorzien van de beste machines. 

Bij Ipekçi hechten ze veel waarde aan persoonlijk contact en dus nam Hakan contact op met LETS. Er werd een afspraak gepland om gezamenlijk de situatie rond het reinigingssysteem te bekijken. “Door te luisteren naar onze specifieke behoeften en eisen, hebben ze ervoor gezorgd dat de reiniging- en tapwatersystemen perfect aansluiten bij onze bedrijfsprocessen.” aldus Hakan.

Partnerschappen

“Bij LETS geloven we in het opbouwen van een sterk partnerschap met onze klanten, en Ipekçi is daar een uitstekend voorbeeld van. Ipekçi is voorzien van een kwalitatief, hoogwaardig reinigingssysteem zodat ze er vele jaren mee kunnen reinigen” vertelt Gerco Dijkgraaf van LETS.  

Hygiënisch schoon resultaat

“Bij Ipekçi hebben we een uitgebreid reinigingssysteem mogen leveren bestaande uit o.a. een reinigingspompunit en een tapwatersysteem voorzien van toerengeregelde pompen en buffervat. Dit reiniging- en tapwatersysteem is zo aangelegd dat, mocht Ipekçi nog meer uitbreiden, ook dit systeem gemakkelijk uitgebreid kan worden” vervolgt Gerco. 

Ongeëvenaarde service

De toewijding en klanttevredenheid staat centraal bij LETS, in alles wat het bedrijf   doet. Ipekçi kan erop vertrouwen, dat mocht er in de toekomst een storing ontstaan, LETS er voor ze is. Met name deze zekerheid is doorslaggevend geweest in het investeren in een professioneel reinigingssysteem. 

Deel uitmaken van succesverhaal

Als halal slachterij, die al meer dan 10 jaar actief is, begrijpt Ipekçi de waarde van kwaliteit en betrouwbaarheid. LETS is er trots op dat ze deel zijn van het succesverhaal van Ipekçi. Samen zullen we blijven streven naar innovatie en groei. “We kijken uit naar een langdurige samenwerking met Ipekçi, maar uiteraard ook met andere spelers in de voedselverwerkende industrie,” aldus Gerco.

lestbv.nl

Bron: LETS bv