Innovatieve levensmiddelen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Innovatieve levensmiddelen

  • 30 november 2021

Hoe zorgen we dat we duurzamer, gezonder en voldoende voedsel produceren? Iedereen is het er over eens dat ons voedselsysteem moet veranderen. Hoe dan? 

Er zijn zoveel factoren om rekening mee te houden: Stijgende kosten en behoud van voedselveiligheid staan op dit moment op nummer 1.
Gaan we van open teelt naar high tech Vertical Farming of is het toverwoord Digital Twin? Kunnen we voedsel voor iedereen toegankelijk maken door volledig in te zetten op technische innovaties? Moeten we de veehouderij omarmen of afschalen of zoals Herman Wijffels claimt: “We moeten van maximale productie over naar gezondheid als sturende factor”.

Lees er alles over in de “Analyse. Innovatieve levensmiddelen” die op 30 november 2021 als bijlage bij het Algemeen Dagblad is verschenen. 

Vakblad Voedingsindustrie werkte hieraan mee, net als een aantal leden van ons netwerk OSV.

Beeld: Shutterstock

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2021