Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Hoe zorgen we dat we duurzamer, gezonder en voldoende voedsel produceren? Iedereen is het er over eens dat ons voedselsysteem moet veranderen. Hoe dan?
Er zijn zoveel factoren om rekening mee te houden: Stijgende kosten en behoud van voedselveiligheid staan op dit moment op nummer 1.
Gaan we van open teelt naar high tech Vertical Farming of is het toverwoord Digital Twin? Kunnen we voedsel voor iedereen toegankelijk maken door volledig in te zetten op technische innovaties? Moeten we de veehouderij omarmen of afschalen of zoals Herman Wijffels claimt: “We moeten van maximale productie over naar gezondheid als sturende factor”.
Lees er alles over in de “Analyse. Innovatieve levensmiddelen” die op 30 november 2021 als bijlage bij het Algemeen Dagblad is verschenen.
Vakblad Voedingsindustrie werkte hieraan mee, net als een aantal leden van ons netwerk OSV.
Beeld: Shutterstock
Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2021
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec