High Tech ontmoet Food
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

High Tech ontmoet Food

  • 11 september 2018

Technologische innovaties bepalen de toekomst van Agri & Food. De beurs AgriFoodTech 2018 biedt het juiste podium om deze innovaties te tonen waarmee Nederland zijn koppositie kan behouden. Het evenement brengt bovendien expertise-ontwikkeling en samenwerking tot stand.

Fabrikanten, toeleveranciers, ontwikkelaars, ontwerpers en gebruikers uit de hele voedselketen tonen de allernieuwste innovaties. Diverse kennissessies bieden bezoekers actuele informatie. Op de beursvloer zijn er diverse podia waar men elkaar kan ontmoeten, van elkaar kan leren. Er zijn diverse themapleinen, live-demo’s en een expositie met naar verwachting 150 specialistische bedrijven en kennisinstellingen.

Het exposantenprofiel is zeer breed: van robotica, sensortechnologie, fotonica, vision en machine- en apparatenbouw tot IOT, software, big data, informatietechnologie, precisielandbouw en verpakkingstechnologie.

Topsectoren bij elkaar

De topsectoren Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en High Tech Systemen & Materialen zijn samen verantwoordelijk voor meer dan de helft van de Nederlandse export. Op het snijvlak van deze sectoren liggen uitdagende innovatiekansen die Nederland zicht bieden op enerzijds nieuwe exportketens en economie en anderzijds op volgende stappen in de productie van duurzaam, veilig, transparant en smakelijk voedsel. Nederland is een voorloper op het gebied van hightech. Ook op het gebied van Agri & Food en Tuinbouw heeft ons land een wereldnaam. Met cross-overs tussen hightech industrie en de glastuinbouw kan Nederland koploper blijven in het gebruik van hightech bij de productie van voedsel.

Voedingsmiddelenindustrie

Wat gaan hightech en ICT-innovaties betekenen voor uw bedrijf? Sensoren, robotica, vision, Big Data, IoT, predictive maintenance; het zijn ontwikkelingen waar u al mee te maken heeft. Deze innovaties worden gekoppeld aan uw uitdagingen, zoals effectiever, efficiënter en duurzamer produceren. Maar ook aan de productie van veilig voedsel, kwaliteit, hygiëne etcetera.

Samenwerking

AgriFoodTech 2018 presenteert alle technologische ontwikkelingen samen met haar partners onder één dak. De beurs bestrijkt de gehele AgriFood-keten, van engineer tot gebruiker. Diverse partners grijpen het event aan om zichzelf te presenteren, waaronder FME, GMV, FNLI, ZLTO, High Tech NL en 4TU; partners die garant staan voor innovatie, kennis en samen invulling geven aan dit unieke platform!

Als onafhankelijk kennis- en netwerkcentrum voor de industrie is Mikrocentrum bij uitstek de partij om over de volle breedte van de AgriFood-sector een podium te geven aan (hightech) oplossingen voor kwaliteits- en procesoptimalisatie. Hiermee werkt zij voor het congresgedeelte, op 12 december, samen met het AgriFoodTech Platform.


AgriFoodTech 2018
12 en 13 december, van 9.30 tot 17.00 uur
(Congres AgriFoodTech Platfrom: 12 december)
Locatie: Brabanthallen, Den Bosch
www.agrifoodtech.nl


Bron: © AgriFoodTech