High Tech ontmoet Agri & Food 2019
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

High Tech ontmoet Agri & Food 2019

  • 07 oktober 2019

Technologische innovaties bepalen de toekomst van Agri&Food. Ontdek ze op AgriFoodTech 2019: op 11 en 12 december 2019 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Entree is gratis.

De topsectoren Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en High Tech Systemen & Materialen zijn samen verantwoordelijk voor meer dan de helft van de Nederlandse export. Op het snijvlak van deze sectoren liggen uitdagende innovatiekansen, die Nederland zicht bieden op enerzijds nieuwe exportketens en economie en anderzijds op volgende stappen in de productie van duurzaam, veilig, transparant en smakelijk voedsel. Nederland is een voorloper op het gebied van hightech. Ook op het gebied van Agri & Food en Tuinbouw heeft ons land een wereldnaam. Met cross-overs tussen hightech industrie en de land- en tuinbouw kan Nederland koploper blijven.

Veel te zien, leren beleven

Het evenement brengt technologische innovatie, expertise-ontwikkeling en samenwerking tot stand. Er zijn diverse kennissessies, themapleinen en live-demo’s en een expositie met naar verwachting 100 specialistische bedrijven en kennisinstellingen. Het exposantenprofiel is zeer breed, met o.a. robotica, sensortechnologie, fotonica, vision- en informatietechnologie, machine- en apparatenbouw, IOT, software, big data, precisielandbouw, foodinnovation en verpakkingstechnologie. 

Ook de voedselverwerkende industrie moet aan de slag met nieuwe technologieën. Proces- en kwaliteitsverbetering staan hierbij hoog in het vaandel. Op de beursvloer en in speciale lezingentracks krijgen de bezoekers uit de voedingsindustrie nieuwe inzichten en praktische handreikingen van concullega’s.

Congres op 11 december

Als onafhankelijk kennis- en netwerkcentrum voor de industrie geeft Mikrocentrum over de volle breedte van de AgriFood-sector een podium aan (hightech) oplossingen voor kwaliteits- en procesoptimalisatie. Voor het congres, op woensdag 11 december, werken ze samen met het AgriFoodTech Platform. Uitvoerende organisaties zijn FME, LTO Nederland en 4TU met ondersteuning van LNV.

www.agrifoodtech.nl

Bron: © AgriFoodTech