Het jubileumjaar is alweer bijna voorbij
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Het jubileumjaar is alweer bijna voorbij

  • 13 november 2018
  • Door: Saskia Stender

Wat hebben we in ons jubileumjaar allemaal gedaan en waar zijn we op bezoek geweest?

De aftrap van dit bijzondere jaar was de traditionele Winterbarbecue, waar we met 180 deelnemers een toast uitbrachten op het 25-jarig bestaan van de OSV. Het was een zinderende bijeenkomst met een fijne mix van leden, hun gasten en de door de organisatie uitgenodigde foodproducenten. Klaas Dijkstra – oprichter van de OSV - was ook van de partij om te delen in de feestvreugde.

We brachten een bezoek aan Ameco in Apeldoorn. Volle bak en een goed gevulde reservebank. De bouw van Ameco was met recht een huzarenstukje. Met alle partijen is er snel geschakeld en in no-time een slachterij uit de grond gestampt. Veel van de leveranciers zijn lid van het OSV. Wij lieten hen in 5 minuten vertellen wat zij bij dit project hebben gedaan en waar ze tegenaan liepen. En dat was een succes. Snelle presentaties, to the point en zonder afleiding van powerpoint. Gewoon staan en praten. Dat hield de aandacht goed vast en er kwam een levendige discussie op gang.

Ook het Urker Zalmhuys opende de deuren voor ons. Een bedrijf met een unieke combinatie van ambachtelijke tradities en moderne productietechnieken. En een heel enthousiast team.

Eind april zijn we met een groep gaan golfen, we organiseerden een workshop AVG, medio juni zagen we elkaar op de Zomerbarbecue en de voorlopig laatste activiteit van 2018 op 14 november is SmaakStampei. Een walking dinner onder de vlag van VersTrade met medewerking van diverse foodproducenten en hun unieke producten bracht ons verrukkelijke gerechten en de ‘walking-elevatorpitches’ de nodige dynamiek.

Kortom; een behoorlijk vol programma, met voor elk wat wils.

En nu richten we de pijlen alweer op 2019.

Tot gauw!

Saskia Stender

Bron: © Vakblad Voedingsindustrie 2018