Hessing Supervers opent nieuwe fabriek in Venlo
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Hessing Supervers opent nieuwe fabriek in Venlo

  • 08 februari 2023

Onlangs heeft Frank Hessing de SuperSleutel in ontvangst genomen en daarmee is de oplevering van de productielocatie van Hessing in Greenport Venlo officieel afgerond. Met deze duurzame Groente VersFabriek zet Hessing een belangrijke stap in het verder verduurzamen van de business. Vanuit deze productielocatie rollen vanaf maart 2023 elke dag duizenden groenten de band af.

Continuïteit van productie

Via geautomatiseerde processen verwerkt de nieuwe productielocatie elke dag 320.000 kilo groenten tot meer dan 850 verschillende groenteproducten. Er komen 100 productielijnen voor het snijden, wassen, drogen en verpakken van verse groenten. Maar het gaat verder dan een groentesnijderij alleen. Hessing heeft de fabriek zo ontworpen dat er ook toekomstige productinnovaties verwerkt kunnen worden. Het gaat hier om een echte high-care omgeving waar ze alle vormen, kleuren en maten kunnen maken qua maaltijden. 

De fabriek in Greenport Venlo is volgens Hessing de meest duurzame Groente VersFabriek van Europa. Zo voldoet het gebouw aan de laatste duurzaamheidsnormen, is er geen gasaansluiting en liggen er twaalfduizend zonnepanelen op het dak. 

Bijschrift foto: Frank Hessing (rechts) krijgt SuperSleutel overhandigd van Frank van de Ven (links), van Bouwbedrijf Van de Ven.

Hessingsupervers.nl

Bron: Hessing Supervers