Hessing neemt 50% belang in Heeren Groenten & Fruit
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Hessing neemt 50% belang in Heeren Groenten & Fruit

  • 08 oktober 2024

Hessing heeft een strategisch belang van 50% verworven in Heeren Groenten & Fruit, een specialist op het gebied van dagverse groentenverwerking en sous-vide bereidingen voor de foodservice. Deze stap markeert een nieuwe fase in de samenwerking tussen de bedrijven, die al langere tijd gezamenlijk opereren. Met de overname willen beide partijen hun marktpositie verder versterken en uitbreiden.

Sterke basis voor verdere groei

Het afgelopen jaar hebben Hessing en Heeren nauw samengewerkt om foodserviceklanten te bedienen met dagverse groenten. Deze samenwerking heeft de basis gelegd voor een toekomstgericht partnerschap. Het gezamenlijke doel is om de activiteiten verder te integreren en efficiënter te maken. Vanaf januari 2025 zal Heeren Groenten & Fruit verdergaan onder de naam Hessing Foodservice B.V., wat de gezamenlijke identiteit en doelstellingen benadrukt.

Uitbreiding van het klantportfolio

Met deze stap hopen Hessing en Heeren het klantportfolio uit te breiden en een nog breder assortiment aan dagverse producten te kunnen leveren. Mark Heeren blijft verantwoordelijk voor de productie, terwijl de bedrijven hun focus richten op het verder optimaliseren van de dienstverlening. Frank Hessing, Algemeen Directeur van Hessing, spreekt van een belangrijke mijlpaal: “Deze samenwerking is een nieuw hoofdstuk waar we met trots naar uitkijken.”

Hessingsupervers.nl

Bron: Hessing Supervers