Heemskerk fresh & easy en Fruity Pack bundelen krachten
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Heemskerk fresh & easy en Fruity Pack bundelen krachten

  • 05 juli 2024

Heemskerk fresh & easy en Fruity Pack hebben aangekondigd dat ze vanaf 1 juli 2024 zullen samenwerken. Door deze samenwerking versterken beide bedrijven hun positie in de markt door te focussen op hun kernactiviteiten. De samenwerking stelt hen in staat om een volledig en innovatief assortiment te bieden, afgestemd op de wensen van zowel klanten als consumenten. Deze samenwerking leidt tot een duurzamer en efficiënter ingerichte keten.

Integrale aanpak voor assortiment en logistiek

De samenwerking resulteert in een integrale aanpak van assortiment, logistiek en kwaliteit. Hoewel Heemskerk fresh & easy en Fruity Pack zelfstandige entiteiten blijven, benutten zij gezamenlijk kansen om als experts op het gebied van convenience groenten en fruit maatwerkoplossingen te bieden. Deze synergie zorgt ervoor dat beide bedrijven hun klanten nog beter kunnen bedienen.

Focus op gezond en lekker eten

Jantine Heemskerk, algemeen directeur van Heemskerk fresh & easy, benadrukt het belang van focus: “Heemskerk gelooft dat je moet doen waar je goed in bent en waar je veel energie van krijgt. Bij ons is dat groente en bij Fruity Pack is dat fruit. Door samen te werken maken we het verschil in de fresh convenience markt en kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Dit alles met het doel om de consument te helpen een gezonde en lekkere keuze te maken.”

Wim Kleinjan, algemeen directeur van Fruity Pack, voegt toe: “Het DNA van Heemskerk fresh & easy past goed bij dat van ons. We zijn beide familiebedrijven, delen kernwaarden en werken met respect voor onze klant en voor elkaar.”

Met deze samenwerking zetten Heemskerk fresh & easy en Fruity Pack een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van hun aanbod, gericht op het vervullen van de groeiende vraag naar gezonde en smaakvolle voedingsopties.

Heemskerkfresh.com

Bron: Heemskerk fresh & easy