Groene Monitor biedt zicht op de groene sector
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Groene Monitor biedt zicht op de groene sector

  • 05 november 2020

De groene sector bevindt zich in het hart van de grote maatschappelijke uitdagingen van dit moment. Innovatie is nodig om de duurzame en efficiënte productie van voldoende, veilige en gezonde voeding, een leefbare omgeving en een vitale natuur te waarborgen.

Om de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en onderwijs te kunnen adresseren, is goede sturingsinformatie onmisbaar. De Groene Monitor beidt voor het eerst zicht op wat er in de volle breedte van de arbeidsmarkt in de groene sector gebeurt. Een totaaloverzicht van alle groen opgeleiden, alle groene banen en alle groene bedrijven.

De Groene Monitor is in twee opzichten een startpunt. Voor de gebruiker bieden de gegevens de mogelijkheid om de achterliggende data verder te onderzoeken, nieuwe analyses te doen en er zelf verder mee aan de slag te gaan. Voor de makers van de monitor is het de start van het continu ontwikkelen, aanscherpen en aanvullen van de beschikbare data. Over een aantal jaren zal de monitor antwoord geven op de vragen die we nu stellen.

Klik hier voor de Groene Monitor 2020
groenpact.nl

Bron: GroenPact