Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Haal maximale waarde uit een ERP-systeem dat is afgestemd op de unieke uitdagingen van de voedingsindustrie.
Vrijwel nergens is grip op je bedrijfsprocessen zo cruciaal, en tegelijkertijd zo uitdagend als in de Food industrie. Dit geeft een continue spanning op je marges, op processen en op mensen – en daarmee op voorspelbare bedrijfsgroei.
Om kosten te drukken is slim werken essentieel. Dat wil zeggen: zo efficiënt mogelijk omgaan met data, grondstoffen, mensen en middelen.
Aan welke eisen voldoet een modern ERP-systeem om de technologie daadwerkelijk in dienst te stellen van de mens, in plaats van andersom? Zodat je collega’s de systemen niet langer als roadblock, maar als onmisbaar verlengstuk van de organisatie gaan zien? Hoe zet ik mijn ERP-systeem in om ook echt een oplossing te bieden voor bovenstaande uitdagingen? Al deze vragen worden behandeld in het E-book, Grip op food.
Laat je inspireren over hoe jij de maximale waarde uit jouw ERP-systeem haalt. In dit E-book vind je praktische tips die toepasbaar zijn voor jouw organisatie in de voedingsmiddelenindustrie.
Bron: delaware
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec