Grip op Food - van ERP-systeem tot bedrijfsproces
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Grip op Food - van ERP-systeem tot bedrijfs­proces

  • 29 maart 2022

Haal maximale waarde uit een ERP-systeem dat is afgestemd op de unieke uitdagingen van de voedingsindustrie.

Vrijwel nergens is grip op je bedrijfsprocessen zo cruciaal, en tegelijkertijd zo uitdagend als in de Food industrie. Dit geeft een continue spanning op je marges, op processen en op mensen – en daarmee op voorspelbare bedrijfsgroei.

Om kosten te drukken is slim werken essentieel. Dat wil zeggen: zo efficiënt mogelijk omgaan met data, grondstoffen, mensen en middelen.

Uitdagingen waar veel bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie tegenaan lopen: 

  • Fluctuaties in kwaliteit, aanbod en prijs van grondstoffen
  • Traceability
  • Kritische consument
  • Voorkomen van derving
  • Voldoen aan strikte kwaliteitseisen en industrie-standaarden

Aan welke eisen voldoet een modern ERP-systeem om de technologie daadwerkelijk in dienst te stellen van de mens, in plaats van andersom? Zodat je collega’s de systemen niet langer als roadblock, maar als onmisbaar verlengstuk van de organisatie gaan zien? Hoe zet ik mijn ERP-systeem in om ook echt een oplossing te bieden voor bovenstaande uitdagingen? Al deze vragen worden behandeld in het E-book, Grip op food.

Laat je inspireren over hoe jij de maximale waarde uit jouw ERP-systeem haalt. In dit E-book vind je praktische tips die toepasbaar zijn voor jouw organisatie in de voedingsmiddelenindustrie.

Download het E-book

Bron: delaware