Food Tech Event 2024 in Brabanthallen met 21 OSV-leden
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Food Tech Event 2024 met 21 OSV-leden

  • 08 april 2024
  • Door: Saskia Stender

Het is je vast niet ontgaan: tijdens het Food Tech Event in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch staan we samen met 21 OSV-leden. We bezetten met zijn allen een kwart van de beursvloer. Daar zijn we best trots op. 

Woensdag 15 en donderdag 16 mei 2024, ’s-Hertogenbosch

Mede door onze deelname is de focus van de beurs verandert. Het gaat niet meer alleen over technologie. Een foodproducent kan zich nu volledig laten informeren van vloer en wanden tot automatisering, en van productielijn tot desinfectie. One-stop shopping. Dat was iets wat we misten in Nederland.

Deze OSV-leden doen allemaal mee:

Aptean; Bakker machinebouw; CSB System Benelux ; DNA Services; DRT Vloeren ; Equans Refrigeration; Fresh Quality Support; GEA Food; Handtmann Benelux ; HAP BV ; Jackit; Jansen Techniek; Parts on Demand; Richmond/Elitech; Ruys Groep; Scharff Techniek; Simpel Desinfecteren; Spako Food Machinery; Staubli Robotics; VIRO Group en vakblad Voedingsindustrie/OSV.

We nodigen al onze leden en lezers van harte uit om ons te bezoeken, een goed gesprek aan te gaan in onze lounge, de demopleinen te bezichtigen en deel te nemen aan diverse presentaties die we op dit deel van de beursvloer houden. Van 3D printing tot uitdieping van AI in food. Achterin deze editie vind je meer informatie over de beurs en een greep uit de standhouders. Wij zijn er helemaal klaar voor. Samen zorgen we voor een waardevolle beurs!

PS: Er is nog 1 OSV-stand beschikbaar in ons deel op de beursvloer. Je kunt nog meeliften op ons succes.

www.OSVnetwerk.com


Bron: ©Mikrocentrum