Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Elk jaar wordt veel voedsel weggegooid. Een derde hiervan is voedsel dat bedorven of beschadigd is tijdens transport. Een nieuwe coatingtechnologie van Liquidseal houdt groenten en fruit tot twee keer zo lang vers. Op die manier helpt het bedrijf voedselverspilling te voorkomen en verpakkingsafval te verminderen.
Hoogwaardige polyvinylalcoholen (PVOH) van Kuraray, een producent van speciale chemicaliën, spelen hierbij een sleutelrol. Met behulp van het portfolio van hoogwaardige PVOH-polymeren van Kuraray kan Liquidseal zijn formuleringen zorgvuldig optimaliseren voor gevestigde processen en hechting op verschillende soorten schillen. Bovendien ondersteunt Kuraray de coatingexperts bij registratieprocessen en helpt het Liquidseal toegang te krijgen tot nieuwe toepassingsgebieden. Liquidseal werkt momenteel aan een nieuwe eetbare coating voor pruimen, appels en perziken op basis van een nieuwe PVOH-kwaliteit: Kuraray Poval™ 5-88 FA.
Bron: Liquidseal
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec