Echte Smeerkaas met proteïne: meer eiwitten, minder zout en vet
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

De Echte familie lanceert smeerkaas met proteïne

  • 17 oktober 2024

De zuivelfamilie van Echte Boter en Echte Smeerkaas breidt uit met een krachtige nieuwkomer: Echte Smeerkaas met proteïne. Met minder zout, minder vet en een flinke dosis extra proteïne speelt deze smeerkaas in op de behoeften van sporters en mensen met een actieve leefstijl. Het product behoudt de smaak waar Echte bekend om staat, zonder concessies te doen op voedingswaarden.

Uniek recept met extra proteïne 

Echte Smeerkaas met proteïne is de eerste smeerkaas binnen de Echte-familie die speciaal is ontwikkeld met extra wei-eiwitten. Deze eiwitten zijn goed opneembaar en dragen bij aan spierherstel na inspanning. Met 74% minder vet en 40% minder zout dan vergelijkbare producten is deze smeerkaas een verantwoorde keuze voor wie bewust met voeding omgaat.

Verpakking met sportieve twist 

Het kuipje, waarop sporters prijken in plaats van de gebruikelijke Hollandse koeien, benadrukt de nieuwe doelgroep. Het design weerspiegelt de focus op actieve consumenten die niet alleen letten op hun gezondheid, maar ook op smaak. 

Directeur Mireille Kaptein: ‘We zochten naar een manier om deze groeiende doelgroep te voorzien van een Echte Smeerkaas met de eigenschappen die sporters zoeken, maar die minstens net zo lekker is als onze andere smeerkazen. We zijn er heel trots op dat deze smeerkaas nu zijn intrede doet in de familie! Achter de schermen blijven we nieuwe producten ontwikkelen en we verwachten volgend jaar nog meer mooie introducties.’

Echtesmeerkaas.nl

Bron: Echte Smeerkaas