Brave New Food zet nieuwe stap naar duurzaam voedsel
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Brave New Food zet nieuwe stap naar duurzaam voedsel

  • 27 september 2022

Brave New Food zet een nieuwe stap in de zoektocht naar meer gezonde en duurzame voedselproducten. Met de Startup Challenge 2022 roept het bedrijf hun netwerk van zowel innovatieve startups als gevestigde corporate foodbedrijven op om samen te werken aan nieuwe oplossingen voor de urgente problemen waar ons voedselsysteem mee te maken heeft: hoge emissies, voedselverspilling en ongezonde eetgewoonten.

Innovatie en vooruitgang versnellen

Met een internationaal netwerk van meer dan 35 voedselbedrijven en investeerders en een potentieel bereik van meer dan 1.500 innovatieve startups heeft Brave New Food medeoprichter Jesse 't Lam hoge verwachtingen: "Eerdere Challenges door de jaren heen hebben al geleid tot succesvolle nieuwe samenwerkingen. Ze versnellen echt de transitie naar een gezonder en duurzamer voedselsysteem. De markt en de consument zitten er op te wachten en wij laten onze partners die willen innoveren graag alle nieuwe oplossingen zien die startups kunnen presenteren."

Partner & Pitch Event

De tien meest veelbelovende ideeën uit de Startup Challenge worden uitgenodigd voor een Partner & Pitch Event op 1 december, waar ze hun oplossingen live zullen pitchen aan de netwerkpartners. Een onafhankelijke jury zal de meest veelbelovende startup belonen met de eretitel Brave New Food Startup of the Year 2022.

Bravenewfood.com

Bron: Brave New Food