Bracamonte Convenient Kitchen wordt eigenaar van StarCuisine
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Bracamonte Convenient Kitchen wordt eigenaar van StarCui­sine

  • 02 juli 2024

Bracamonte Convenient Kitchen wordt de nieuwe eigenaar van StarCuisine, de specialist in ultraverse gemaksmaaltijden en foodserviceoplossingen. Deze strategische overname versterkt Bracamonte’s positie binnen de snel groeiende convenience markt in zowel Retail als Foodservice. StarCuisine biedt een breed scala aan ultraverse maaltijden, wat perfect aansluit bij de ambities van Bracamonte.

Sinds 2021 had Bracamonte al een minderheidsbelang in StarCuisine, maar nu breiden ze dit uit naar volledige eigendom. De groei van de convenience sector en de ambitie van Bracamonte om een leidende rol te spelen, vormen de drijfveren achter deze beslissing. Door deze overname kan Bracamonte haar aanbod in ultraverse maaltijden verder versterken en een nog groter marktaandeel veroveren.

Synergie tussen Sushi Ran en StarCuisine

Bracamonte Convenient Kitchen is sinds 2019 ook eigenaar van Sushi Ran, de marktleider in verpakte sushi en bowls. De overname van StarCuisine biedt mogelijkheden voor een unieke samenwerking tussen beide merken. Dankzij gedeelde kennis en middelen kunnen zij samen innoveren en inspelen op de groeiende vraag naar gemaksmaaltijden. Sandrijn Poortman, Algemeen Directeur van Bracamonte, ziet deze samenwerking als een belangrijke stap richting de toekomst van convenience food.

Toekomstplannen en leiderschap

De huidige eigenaren van StarCuisine blijven betrokken bij het bedrijf om de gezamenlijke ambities verder te realiseren. Dit waarborgt continuïteit en versterkt de samenwerking tussen beide merken. Bracamonte’s toewijding aan innovatie en kwaliteit in de convenience foodmarkt blijft onverminderd groot, wat bijdraagt aan hun leidende positie.

Bracamontekitchen.com

Bron: Bracamonte Convenient Kitchen