Beyond Meat lanceert drie nieuwe producten voor de zomer
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Beyond Meat lanceert drie nieuwe producten

  • 28 juni 2024

Beyond Meat breidt zijn assortiment uit met drie nieuwe producten, perfect voor het zomerseizoen. Het gaat om de Beyond Steak, Beyond Smash en Beyond Burger Jalapeño, die nu beschikbaar zijn bij verschillende supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo en Picnic. Deze lancering biedt consumenten meer mogelijkheden om plantaardig te eten, net op tijd voor de BBQ-periode.

De Beyond Steak is een baanbrekende toevoeging aan het Beyond Meat-assortiment. Deze plantaardige biefstukpuntjes zijn gemaakt van tuinbonen en tarwe en bieden een sappige en malse textuur. Met een NutriScore van A en 24 gram proteïne per portie is de Beyond Steak een gezonde keuze. Het product is al succesvol in andere landen en nu beschikbaar in Nederland bij Albert Heijn en Picnic.

Nieuwe varianten van de Beyond Burger

Naast de Beyond Steak introduceert Beyond Meat ook de Beyond Smash en Beyond Burger Jalapeño. De Beyond Smash is een dunnere versie van de Beyond Burger die een sappige en knapperige smaakervaring biedt. Deze burger is verkrijgbaar bij Jumbo en Picnic. De Beyond Burger Jalapeño voegt een pittige kick toe aan het assortiment en is ideaal voor liefhebbers van gekruid eten. Deze variant is te vinden bij Jumbo.

Supermarkten stimuleren plantaardige voeding

Met deze uitbreidingen speelt Beyond Meat in op de groeiende vraag naar plantaardige alternatieven. Dit helpt supermarkten bij het behalen van hun doelen op het gebied van duurzaamheid. Wakker Dier streeft ernaar dat in 2025 50% van de verkochte eiwitten plantaardig is, een doel dat door veel grote supermarkten wordt ondersteund. De nieuwe producten van Beyond Meat dragen bij aan deze verschuiving naar een meer plantaardig voedingspatroon in Nederland.

Beyondmeat.com

Bron: Beyond Meat