Belca horizontale verpakkingsmachines
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Belca horizon­tale verpakkings­ma­chines

  • 08 april 2024

Sismatec is verantwoordelijk en distributeur van Belca Flowpackers in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Polen. Het hoofdkantoor van Belca zit in Spanje. Belca ontwerpt, produceert en levert al meer dan 30 jaar flowpack-verpakkingslijnen. Sismatec & Belca willen graag met u als klant een duurzame relatie opbouwen. In meer dan 25 landen zijn in verschillende markten Belca verpakkingslijnen geïnstalleerd. Sismatec helpt u graag met het advies over de gewenste verpakkingsaanvraag. U kunt bij ons rekenen op een 24/7 serviceverlening. 

Folietypen

Belca kan met verschillende folietypen (BOPP, mono PP, mono PE) uw producten verpakken. Om het plasticverbruik terug te dringen verpakken we met onze Belca machines diverse producten ook in krimpfolie. Voordeel van krimpfolie is dat het 100% recyclebaar is, geen PVC-materiaal bevat en maar liefst 11 t/ 25 micro dun is. Producten die gebonden zitten aan een bepaalde houdbaarheid worden verpakt met een krimpfolie die gasdicht is, bijvoorbeeld pizza’s. 

Verschillende fruit- en groentesoorten zoals asperges, appels, paprika’s, peren, broccoli en kool, verpakken we in ultradunne glasheldere krimpfolie zonder PVC-materiaal. 

Met onze Belca flowpackers kunnen we middels een korte omsteltijd verschillende productafmetingen verpakken op eenzelfde machine. Deze flowpackers zijn in staat om duurzaam te verpakken door mono-materialen te gebruiken voor schalen en folies. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons assortiment aan Belca flowpackers? Dan kunt u contact opnemen met onze flowpackspecialist Marc Arends via onderstaande gegevens. Een demo of test in ons Experience Center in Almelo behoort ook tot de mogelijkheden. 

Marc Arends | Flowpackspecialist | [email protected] | 0031 (0)6- 82042843
www.sismatec.nl

Bron: Sismatec