BrilloPAK en Bakker Machinebouw bundelen krachten
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

BrilloPAK en Bakker Machine­bouw bundelen krachten

  • 08 april 2024

BrilloPAK, Britse fabrikant van flexibele geautomatiseerde verpakkings- en palletiseersystemen, heeft Bakker Machinebouw begin 2024 als officiële dealer voor Nederland en Duitstalige markten benoemd. 

Het Britse BrilloPAK heeft een stevige reputatie opgebouwd vanwege hun doortastende aanpak, technische expertise en vooruitstrevende technologie. De systemen van BrilloPAK staan bekend om hun hoge inzetbaarheid, waarbij het minimaliseren van downtime een belofte is. Het bedrijf is in 2019 bekroond als winnaar voor de meest innovatieve robotoplossing en meest innovatieve verpakkingsmachine.

“Onze oplossingen zijn bij uitstek geschikt voor het laden van zakken en gesealde trays in dozen en kratten. Elk systeem is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten op het gebied van efficiëntie, doorvoer, footprint, verpakkingspresentatie en levensduur. Naast casepackers en palletiseersystemen biedt BrilloPAK ook krattenontstapelaars en "bale arm crates" sluiters aan.”

BrilloPAK heeft in de loop der jaren expertise ontwikkeld in verschillende sectoren, waaronder AGF, vlees, gevogelte, vis en kant-en-klaarmaaltijden. Het implementeren van geautomatiseerde systemen kan een uitdaging zijn, vooral bij de overgang van handmatige arbeid. De verpakkings- en palletiseersystemen voldoen aan alle geldende veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE-keurmerk.

Als kers op de taart biedt Bakker Machinebouw een uitstekende service aan klanten in Nederland en Duitsland. Het team staat garant voor kundige, snelle en betrouwbare service, zodat klanten te allen tijde kunnen vertrouwen op een optimale werking van hun BrilloPAK-systemen.

Hal 3 | Stand 114

www.brillopak.co.uk
www.bakkermachinebouw.nl

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2024