Baanbrekende etikettering voor pizza’s
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Baanbrekende etikettering voor pizza’s

  • 28 april 2021

Automatisch etiketteren, hoogwaardig uiterlijk en een groot oppervlak voor informatie, met vrij zicht op het product: de full wrap etiketteeroplossing van MULTIVAC voor pizza's en andere platte levensmiddelen voldoet in alle opzichten aan de eisen. Deze oplossing is ook aanzienlijk kosteneffectiever dan traditionele kartonnen dozen. En het voldoet aan de toenemende eisen van de markt met betrekking tot duurzaamheid.

Full wrap etiketteren van MULTIVAC herdefinieert het verpakken en etiketteren van platte levensmiddelen. De L 310 full wrap transportband-etiketteerder is de ideale oplossing. Dit zeer flexibele model met zijn aangedreven, extra smalle transportbanden maakt het C- en D-etiketteren mogelijk met snelheden tot 120 verpakkingen per minuut. De etiketbreedte gaat tot maximaal 500 mm.

Nieuwe dimensie in toegevoegde waarde

In vergelijking met de bekende verpakkingsconcepten voor pizza's en soortgelijke producten wint full wrap etikettering niet alleen op het gebied van output en duurzaamheid. Als het gaat om de aantrekkelijke verpakking op het verkooppunt en de bruikbare ruimte voor promotie, overtreft dit nieuwe en onconventionele concept voor platte levensmiddelen de bestaande boven- en onder-etikettering ruimschoots. Het doet ook niet onder voor kartonnen sleeves en is aanzienlijk efficiënter dan een complete doos. Het biedt de consument ook het voordeel dat hij het product van dichtbij kan bekijken alvorens het te kopen.

multivac.nl

Bron: Multivac