Bij Braas Brood- en Banketbakkerij b.v. wordt op een nauwkeurige en zeer moderne manier brood en banket vervaardigd. Hierbij wordt in hoge mate gebruik gemaakt van automatisering en robotisering.
Braas wil continu de bedrijfsprocessen verbeteren om te blijven voldoen aan de hoge klanteisen en het verlagen van de operationele kosten. Hierbij hoort uiteraard een passende automatisering voor de ondersteuning van de processen in de bakkerij. Om dit te realiseren heeft Braas gekozen voor het automatiseringssysteem FOBIS® van RBK Group. De hoogste prioriteit voor Braas is het optimaliseren van het beheer van de voorraad grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en gereed product met als doel een betrouwbaar en actueel voorraadinzicht. Om de hoogste productkwaliteit te borgen is de uitlevering op basis van juiste THT essentieel. Tevens zal het nieuwe FOBIS® systeem zorgdragen voor een sluitende goederenstroom en tracering welke eenvoudig grafisch weergegeven kan worden.
Commercieel directeur Brian Braas van Braas Brood- en Banketbakkerij BV is blij met deze stap en wil hiermee de bakkerij nog meer klaarstomen voor de toekomst. Matthijs van Hattem, Sales Consultant RBK, ‘Wij zijn trots dat we onze expertise in de bakkerijen nu ook bij Braas kunnen inzetten. Inmiddels hebben we de eerste stappen binnen het project gezet, waarbij het gezamenlijke enthousiasme en de pro activiteit nu al een stabiele basis geeft voor een succesvol project.
Door de grote flexibiliteit van het FOBIS® systeem van RBK kan Braas optimaal aansluiten bij de klantwensen en is Braas klaar voor de toekomst!
Bron: RBK Group