Agrico, Nedato & Leo de Kock lanceren PotatoNext
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Agrico, Nedato & Leo de Kock lanceren PotatoNext

  • 07 augustus 2023

Agrico, Nedato en Leo de Kock kondigden op 7 augustus 2023 hun gezamenlijke, onafhankelijke coöperatie van gangbare consumptieaardappelen aan, genaamd PotatoNext. Deze nieuwe coöperatie vormt een essentiële mijlpaal binnen de aardappelindustrie, tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen de drie gerespecteerde ondernemingen.

De lancering van PotatoNext gaat gepaard met de onthulling van een nieuw logo en een frisse huisstijl. Het woordmerk en de pay-off dragen bij aan de identiteit van dit gedeelde merk, terwijl het nieuwe logo het volledige aardappelproces symboliseert. Van de plantfase tot het moment dat de aardappel op de consumentenborden belandt, alle stadia zijn meegenomen in de keuze van de specifieke kleuren die het merk vertegenwoordigen. Het kleurenpalet weerspiegelt de diversiteit en natuurlijke oorsprong van aardappelen, en het 'infinity'-beeldmerk symboliseert samenwerking en verbondenheid.

Directie 

De directie van PotatoNext is aangesteld en zal bestaan uit Jan Bijleveld en Mariska Werring, beide momenteel directieleden bij Leo de Kock. Met hun uitgebreide ervaring zijn ze vastbesloten om de coöperatie naar een succesvolle toekomst te sturen.


Verder is het Management Team (MT) van PotatoNext samengesteld, een cruciale entiteit voor de dagelijkse werking en strategische beslissingen binnen de coöperatie. Het team bestaat uit Daniel Hans (Logistiek) van Leo de Kock, Koen van Hartevelt (Sales), Jan den Boer (Teelt) en Francis Moerdijk (Finance) allen van Nedato. Dit team van professionals, met hun diepgaande ervaring, is gereed om hun expertise in te zetten voor de groei en ontwikkeling van PotatoNext.

In de komende periode zal er verdere informatie verstrekt worden aan onze gewaardeerde telers, klanten en leveranciers over de overgang van onze huidige consumptieaardappeltelers naar PotatoNext, en de voordelen die deze samenwerking zal bieden.

Agricopotatoes.com

Bron: Agrico