30 jaar Linx kleinkarakter inkjet bij De Koningh
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

30 jaar Linx kleinkarakter inkjet bij De Koningh

  • 19 september 2023

Al meer dan 30 jaar is De Koningh trotse partner van Linx in Nederland. In al deze jaren is De Koningh, met haar kennis en ervaring op het gebied van kleinkarakter inkjet, uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van codeerapparatuur binnen de Benelux. Dit is grotendeels te danken aan het succes van de Linx printer en de lokale visie op snelle en vakkundige dienstverlening van De Koningh. 

Linx kleinkarakter inkjetprinters

De continue inkjet printers van Linx brengen teksten, barcodes, THT-data, logo’s of afbeeldingen contactloos op vrijwel alle materialen aan. De informatie wordt met de hoogste snelheid op bewegende producten geprint.

De beste printkop in de markt
De printkop van de Linx printer wordt na fabricage afgevuld met hars, zodat de fabrieksafstelling nooit verloopt. De printkop heeft een ‘clean design’ en is hierdoor voor de operator veel sneller en gebruiksvriendelijker te reinigen in vergelijking met printkoppen van andere aanbieders, waarbij slangetjes en bedrading zichtbaar is. De Linx printkop voltooit bovendien wel 100 start/stops zonder reiniging.

Efficiënt bij wisselende productie en inzet
Door de zeer grondige, automatische reinigingsprocedure die de printer zelf uitvoert, kan de kleinkarakter inkjetprinter tot wel vier weken stilstaan, waarna hij zonder problemen weer opstart. Ideaal voor productielijnen die niet elke dag of elke week draaien of voor seizoensgebonden productie.

Zonder te morsen inkt en solvent vervangen
Sovent- en inktcartridges kunnen worden vervangen zonder morsen in de printer. Een RF-label zorgt voor automatische herkenning als de operator de juiste soort inkt of solvent in de printer plaatst. Zelfs wanneer de inkt- of solventcartridge leeg is, is er nog minimaal acht uur productie mogelijk.

Onderhoud printer
Het onderhoud bij de Linx kleinkarakter inkjetprinters is minimaal en eenvoudig zelf uit te voeren. Wanneer u onderhoud door De Koningh wenst, dan wordt dit in overleg op een geschikt moment voor uw productiepersoneel ingepland.

dekoningh.nl

Bron: De Koningh Coding & Labeling