Winnaars Amsterdam Food Pitch 2020 bekend
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Winnaars Amsterdam Food Pitch 2020 bekend

  • 06 november 2020

Donderdag 5 november 2020 zijn de winnaars van de Amsterdam Food Pitch 2020 bekendgemaakt. De finalist die de titel ‘Lekkerste product 2020’ mee naar huis mocht nemen is de Plantaardige Roomboter van Max&Bien. Naast deze overall prijs was Knafeh Amsterdam de publiekslieveling en de duurzaamheidsprijs is gewonnen door Leppa Limo. 

Max&Bien Plantaardige Roomboter winnaar Lekkerste Product 2020

Maxine en Jobien bieden een product dat veelzijdig is, duurzaam en erg lekker. Wie houdt er nou niet van roomboter? Lekker smeuïg en zout, de ideale combinatie. Maxine en Jobien zijn lang op zoek geweest naar een plantaardige versie die net zo lekker is als de dierlijke variant, maar helaas zonder succes. Daarom hebben zij hem zelf ontwikkeld. 

Leppa Limo winnaar Duurzaamste Product 2020

Leppo zet appel op z’n kop (draai moor ‘ns om). Het is een fris-drankje gemaakt van applebones; de schillen en klokhuizen van appels die rechtstreeks van de boer komen. Het enige dat wordt toegevoegd is verse gember en citroensap, geen extra suikers, gekke nummers of conserveringsmiddelen dus. 

Knafeh Amsterdam winnaar Publiekslieveling 2020

Deze handgemaakte delicatesse uit het Midden-Oosten komt van Guy en lnbol. Knafeh is een krokant taartje met een heerlijke aromatische en bloemrijke siroop. Versnipperd filo deeg als bodem, gemarineerd in boter, gevuld met mozzarella en nog meer filodeeg! 

amsterdamfoodpitch.nl

Bron: Amsterdam Food Pitch