Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel gesteund door 51 Partners
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Week Zonder Vlees & Zuivel gesteund door 51 Partners

  • 14 februari 2024

De steun voor de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel blijft groeien, met dit jaar een indrukwekkende 51 partners die zich hebben verbonden aan de campagne. Het enthousiasme vanuit de voedingsindustrie blijft onverminderd hoog, met een breed scala aan bekende namen die hun steun toezeggen aan de zevende editie van dit belangrijke initiatief. Van 4 tot en met 10 maart zal Nederland worden aangemoedigd om vlees en zuivel te laten staan, en deze boodschap zal dit jaar worden verpakt in een verfrissend nieuw groen jasje.

De dynamiek van het maatschappelijke debat over duurzaamheid en voedselkeuzes blijft evolueren, waarbij steeds meer aandacht wordt besteed aan de impact van vlees en zuivel op het milieu. In dit kader blijft de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel van cruciaal belang, aangezien het mensen inspireert om bewuste keuzes te maken en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Met de steun van 51 partners kan de campagne een breed publiek bereiken en hen praktische handvatten bieden om duurzamere voedselkeuzes te maken.

Diverse Ondersteuning

De verscheidenheid aan partners die zich hebben aangesloten bij de campagne weerspiegelt de brede steun voor het initiatief. Van supermarktketens tot voedselproducenten en van maaltijdboxen tot foodservicebedrijven, de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel wordt gesteund door een indrukwekkend netwerk van organisaties die allemaal hun steentje bijdragen aan het promoten van bewuste voedingskeuzes.

De 51 partners van De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel 2024 zijn onder andere Albert Heijn, ALDI, Alpro, Becel, Beyond Meat, Blue Band, Boekoeloekoe, Bonduelle, Boursin, Coop, De Vegetarische Slager, Dr. Oetker, Elovena, Garden Gourmet, HAK, HelloFresh, iChoc, IKEA, ING, John West, JUMBO, Kiosk, Kips, La Place, La Vie, Lidl, Maza, Mora, Oddlygood, Patak's, Picnic, PLUS, QuornPro, Schouten Europe, Shell Café, SlooOW, Smaakt, SOUQ, Spar, Stationshuiskamer, Stegeman, Stichting Dier&Recht met de Blij van Zuivelvrij challenge, Tabasco, Tefal, This, TotalEnergies servicestations, Unox, Verstegen Spices & Sauces, Violife, Vivera en Wereld Natuur Fonds (WWF-NL).

Met deze brede ondersteuning belooft de zevende editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel een groot succes te worden, waarbij Nederland wordt aangemoedigd om samen te werken aan een duurzamere toekomst.

Weekzondervleesenzuivel.nl

Bron: Week Zonder Vlees & Zuivel