Vlees portioneren én verpakken in één hand
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Vlees portioneren én verpakken in één hand

  • 06 oktober 2020

Zoekt u een ervaren partner die u een complete lijn oplossing voor vers vlees kan bieden voor wat betreft, conditioneren, portioneren, inleggen, gewichtscontrole én verpakken? 

De TVI portioneertechnologie is naadloos integreerbaar met de geautomatiseerde verpakkingsoplossingen van MULTIVAC. Met deze combinatie verhogen wij uw kwaliteit, capaciteit, rendement, nauwkeurigheid en flexibiliteit met minimale give away.  

De voordelen van de combinatie TVI en MULTIVAC

  • Conditioneren met cyclefreeze voor de perfecte producttemperatuur wat ten goede komt aan de snit, looks, less give away en langere shelflife. 
  • Portioneren met mogelijkheden tot trapsgewijs of single portioneren van producten met en zonder been.
  • Afleggen met een keuze van handmatig of automatisch afleggen in tray. 
  • Gewichtscontrole/correctie van afgevulde trays. 
  • Verpakken met MULTIVAC/TX; onze beste oplossing voor verpakken van de trays

multivac.nl

Bron: Multivac