Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Vivera breidt haar assortiment uit met een Vivera Plant braadworst. Een smakelijk en 100% plantaardig alternatief voor de braadworst.
Een 100 % plantaardige braadworst die net zo lekker is als een gewone braadworst; dat was een van de doelstellingen die Vivera voor ogen had tijdens het ontwikkelproces van deze Plant braadworst. De eerste resultaten liggen daarmee ook in lijn met de verwachtingen.
Uit een recent consumentenonderzoek van Normec consumentenpanel komt de Vivera Plant braadworst als beste uit de test op smaak én bite in vergelijking met andere vegetarische braadworsten. De worst doet het goed bij alledaagse recepten; van stamppot tot broodje worst, en kan zowel in de (braad)pan, oven als op de BBQ.
Productontwikkelaar Robin Haakmat van Vivera licht verder toe: “Onze Plant braadworst geeft een goede worstbeleving, met een vleesachtige structuur: hij is niet te glad en de sappigheid is optimaal. Ook het velletje van alg geeft de worst na bereiding een lekker krokantje en blijft daarmee volledig vegan. Aanvullend lijken onze worsten in de verpakking op verse braadworst, en in de pan krijgen ze een lekker kleurtje. Deze visuele aspecten zijn cruciaal in de beleving van vleesvervangers”.
Bron: Vivera
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec