Verderair HI-CLEAN hygiënische membraanpompen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Verderair HI-CLEAN hygiënische membraan­pompen

  • 05 oktober 2021

Verderair HI-CLEAN pompen zijn ontworpen voor gebruik in hygiënische en cosmetische toepassingen en in de voedingsmiddelenindustrie, bijvoorbeeld voor vruchtensiropen, concentraten, sauzen en cosmetische crèmes. Deze pompen zijn verkrijgbaar met DIN 11851 of Tri-Clamp-aansluitingen en zijn eenvoudig met de hand te reinigen (door demontage). De pomp kan tot 8,8 m aanzuiglift creëren, heeft zelfaanzuigend vermogen en kan drooglopen zonder de pomp te beschadigen. De pomp is ook leverbaar in EODD (elektrisch aangedreven) uitvoering.

Wilt u uw energiekosten verlagen of heeft u geen directe toegang tot perslucht? Schakel dan over naar onze hygiënische elektrisch aangedreven versie.

Hi-Clean AODD serie bestaat uit 7 verschillende sub series:

  • FD serie: Verderair foodgrade membraanpompen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de voedselverwerkende industrie. Natte materialen zijn gemaakt van RVS 316 Ra en zijn <=3,2 μm gepolijst (standaard voor food grade toepassingen). Uitvoering met Tri-Clamps of hygiënische DIN-aansluitingen.
  • SB serie: heeft een klepkogel voor hygiënische toepassingen. Manifolds en pomphuis zijn <=0,8 µm gepolijst. Uitvoering met Tri-Clamps of hygiënische DIN-aansluitingen. 
  • SB serie (farma uitvoering): heeft een klepkogel voor farmaceutische toepassingen. Manifolds en pomphuis zijn <=0,5 µm gepolijst. Uitvoering met Tri-Clamps of hygiënische DIN-aansluitingen.
  • 3A serie: heeft een klepkogel voor hygiënische toepassingen waarbij een 3A-certificaat vereist is. Manifolds en pomphuis zijn <=0,8 µm gepolijst. Uitvoering met Tri-Clamps of hygiënische DIN-aansluitingen.
  • SF serie: heeft een flapper klep voor hygiënische toepassingen met grote deeltjes in de vloeistof. Manifolds en pomphuis zijn <=0,8 µm gepolijst. Uitvoering met Tri-Clamps of hygiënische DIN-aansluitingen.
  • PH & FP serie: heeft een flapper klep voor hygiënische toepassingen met grote deeltjes in de vloeistof. De Flapper-pluimveeserie is speciaal ontworpen voor pluimveetoepassingen en is leverbaar zonder spruitstuk om direct op een trechter te monteren.

verderliquids.com

Bron: Verder