Verbufa voegt Inotec toe aan het leveringsprogramma
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Verbufa voegt Inotec toe aan het leverings­pro­gramma

  • 24 januari 2022

Verbufa is gespecialiseerd in machine oplossingen voor de voedingsindustrie en beschikt over alle benodigde kennis die van belang is voor het ontwikkelen en bereiden van uw food concepten. Vanaf deze maand voegt Verbufa Inotec machines toe aan het leveringsprogramma. “Inotec is een gerenomeerd merk, met name in de vleessector, met al 30 jaar ervaring in de voedselverwerkende industrie. Een mooie toevoeging aan het machine portfolio met toonaangevende machine merken als Verbufa, Handtmann, Fessmann, Laska, Baader, Garos en Glass”, aldus Marc Fortuin, directeur Verbufa. Net als Verbufa is Inotec onderdeel van de Handtmann Group.

Expertise Inotec 

Het leveringsprogramma van Inotec bestaat uit oplossingen voor het automatiseren van processen in de voedingsmiddelenindustrie met machines voor mengen, emulgeren en snijden. De afbindmachines en ontclippers zijn met name geschikt voor worsten in natuur-, kunst- of callogeendarm, maar kunnen ook voor kaas worden ingezet. Inotec mengers zijn multifunctioneel inzetbaar voor diverse levensmiddelen zoals salami en gehaktproducten, fijn worstdeeg, kaas-, groente- en deegproducten. Ook kwetsbare producten zoals vis en zeevruchten, aardappelen of noedels, diverse kant-en-klaar maaltijden en non-food producten worden optimaal gemengd.  

Informatie

Inotec machines zijn betrouwbaar en staan bekend om de zeer eenvoudige besturing. U kunt voor demo’s, onderdelen of service terecht bij Verbufa Amersfoort en onze vestiging in Kuurne (België). 

www.verbufa.nl/inotec

Bron: Verbufa