Verbouwing Sismatec nadert eindfase
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Verbouwing Sismatec nadert eindfase

  • 08 november 2021

De afgelopen tijd is Sismatec, leverancier van machines van A-merken voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen, behoorlijk uit haar spreekwoordelijke 'jasje gegroeid'. Het bedrijf is momenteel druk bezig met het realiseren van het volledig nieuwe Experience Center én kantoorruimte, die naar verwachting in februari 2022 opgeleverd worden. 

Van concept tot ontwerp

In samenwerking met architecten en bouwbedrijf is er een totaal plan op maat gemaakt, van een ontwerp voor het uitbreiden van een nieuwe hal én kantoorruimte. De vorderingen lopen gestaag, dagelijks wordt er hard aan de bouw gewerkt. En lopen de huidige projecten bij relaties gewoon door. Als de vorderingen zo doorgaan, verwacht men dat rond Kerst het stukadoorswerk voltooid is en dat Sismatec met trots mag melden dat in februari 2022 de oplevering is van het nieuwe kantoorpand en Experience Center. 

Experience Center 

Het bedrijf is trots op de ontwikkelingen van het gloednieuwe Experience Center in Almelo. De nieuwe hal wordt het Experience Center, wat de centrale plek wordt voor inspiratie, beleving én uiteraard om een scala van mogelijkheden qua machines en applicaties te tonen. In het Experience Center kan het bedrijf veel van haar portfolio laten zien.

Het Experience Center wordt niet alleen een inspiratieplek waar klanten terecht kunnen met hun vragen, maar dient ook een echte plek te worden waarbij klanten kunnen worden begeleid richting de beste totaaloplossing. En die beste totaaloplossing voor de klant wil Sismatec realiseren door het verschil te maken om op een zo meest inspirerende- en efficiënte manier het Experience Center in te richten. 

Bovendien wordt de klant de mogelijkheid geboden om hun product mee te nemen, zodat deze ter plekke kunnen worden bewerkt/verpakt met behulp van de machines van Sismatec. De klanten worden stap voor stap meegenomen in dit proces. "Wij zijn ervan overtuigd dat deze interactieve sessie waardevol is voor het verder bouwen van onze klantrelatie. Daarnaast biedt de showroom ook een plek om nieuwe klanten uit te nodigen om samen de inspiratieroute langs de machines te betreden." 

Sfeer Experience Center en kantoor

Het nieuwe kantoorpand wordt in een moderne stijl ingericht. Het nieuwe kantoor biedt veel meer dan alleen een plek waar  werknemers werken… het is dé plek waar collega’s samen sparren, brainstormen en samen komen tot een totaaloplossing voor de klanten. Het kantoorpand krijgt een open karakter door de vele glazen puien die geplaatst worden. 

Sismatec is trots op deze ontwikkelingen en kijkt ernaar uit om de eerste klanten in februari 2022 te ontvangen en samen de Experience Center Route te doorlopen. 

sismatec.nl

Bron: Sismatec