Vandersterre en Mariënwaerdt bundelen krachten voor biologische kaas
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Vandersterre en Mariënwaerdt slaan handen ineen

  • 06 december 2023

Vandersterre, particuliere kaashandel bekend van merken als Landana, Prima Donna en Bastiaansen, en Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, een familielandgoed sinds 1734 met biologische exploitatie waaronder het produceren en verkopen van biologische kaasspecialiteiten, gaan vanaf 1 januari 2024 samenwerken om de positie van biologische kaas te verstevigen.

Vandersterre legt zich toe op de rijping, het verpakken, de verkoop, marketing en de distributie van de kaasspecialiteiten van Landgoed Mariënwaerdt, in de moderne faciliteiten van het bedrijf in Bodegraven, Meerkerk en Grootebroek. Daarnaast organiseert en coördineert Vandersterre de productie van de specialiteiten. De eigen productie, rijpings- en verkoopactiviteiten van Mariënwaerdt worden als gevolg van deze samenwerking door Vandersterre overgenomen.

De familie van Verschuer blijft betrokken om de kwaliteit en de merkidentiteit van hun specialiteiten in de markt te waarborgen, en creëert met deze samenwerking de ruimte om te investeren in de toekomst van het landgoed.

Vandersterre.nl
Marienwaerdt.nl

Bron: Vandersterre