Transitie in verpakkingen tijdens Empack en FachPack
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Transitie in verpakkingen tijdens Empack en FachPack

  • 14 september 2022

Duurzaamheid wordt niet alleen door de wet maar ook door de consument geëist – en dat zorgt voor ingrijpende veranderingen in de voedingsmiddelenbranche. Covid-19 heeft een focus gelegd op het aspect hygiëne bij productbescherming. Het thema “transitie in verpakkingen” is niet alleen een taak voor de verpakkingsindustrie; ze bieden ook een grote kans voor u als producent om veranderingen door te voeren!

Continu nastreven van nieuwe mogelijkheden voor toekomstige verpakkingen. Met deze missie ontwikkelen we innovatieve verpakkingsoplossingen die onze klanten in staat stellen zich te onderscheiden van hun concurrenten.

FachPack  | Nürnberg

FachPack is een van de belangrijkste evenementen in Europa voor bedrijven die verpakkingen produceren en gebruiken. De verpakkingsbeurs geeft een compact maar uitgebreid inzicht in alle relevante onderwerpen uit de verpakkingsindustrie. Denk hierbij aan oplossingen voor productverpakkingen voor industrie- en consumptiegoederen en verpakkingsmaterialen.

Empack | Ghent

Empack is hét grootste Belgische trefpunt voor de verpakkingsindustrie. Een levendige sector, voor en door vakmensen met de focus op de voedingsindustrie. Uw kans om uw kennis op peil te houden, toonaangevende exposanten te ontmoeten met een uitgebreid programma vol expertise en ontwikkelingen onder één dak. Be part of it!

Benieuwd hoe wij u kunnen bijstaan in uw verpakkingsvraagstuk? We delen graag onze kennis op basis van 70 jaar ervaring. Aarzel niet en breng een bezoek;

14 en 15 september: Stand 2300 op de Empack in Ghent
27 t/m 29 september: Stand 420 in hal 1 van de FachPack in Nürnberg

Wilt u vooraf een afspraak maken met één van onze teamleden, stuur dan een e-mail aan [email protected].

Wij zien u graag in Ghent en Nürnberg!

www.omori.eu

Bron: Omori Europe