Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Eiwittransitie en veganisme zijn niet meer weg te denken. TOP-BV investeert de komende tijd daarom in de ontwikkeling van ingrediënten, producten en systemen om een veganistisch alternatief te creëren voor het ei. De verwachting is om deze producten aan te bieden voor gebruik in veganistische recepten, voornamelijk in bakkerijproducten.
Er zijn genoeg recepten waar ei van groot belang is. Voornamelijk in bakkerijproducten is het vaak onmisbaar. Met dat gegeven en de groeiende hoeveelheid van online vegan recepten, is TOP-BV hard aan het werk gegaan om ingrediënten, producten en systemen te ontwikkelen om ei te vervangen. Daarvoor is het nodig om met een brede blik naar deze uitdaging te kijken. Een ei kan nu eenmaal veel verschillende functies hebben. Geleren en verdikken? Check. Schuimen? Check. Emulgeren? Bevochtigen? Dubbel check. In ieder product bestaan er voor het ei weer andere of zelfs meerdere functies. Door ruime kennis van vergelijkbare innovatieve processen in de eiwittransitie is het bedrijf al goed op weg om de uitdaging aan te gaan.
Bron: TOP BV
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec