Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Op 23 maart 2023 vond de aftrap van ToekomstProef plaats. Dit is een initiatief van St. Eten+Welzijn en een aantal strategische partners om het eten en drinken in zorginstellingen niet alleen beter te maken, maar ook meetbaar duurzamer.
Verduurzamen en het aanbieden van gezonde voeding in de zorg leeft. Maar aan dat verduurzamen zitten haken en ogen, maakte dagvoorzitter Ronald Lekkerkerker van Deoderon duidelijk aan de ruim 100 vertegenwoordigers vanuit de zorg. “Het verbeteren en verduurzamen van eten en drinken gaat niet vanzelf, het is daarom van belang is dat er voortrekkers zijn. ToekomstProef kan die voortrekkersrol vervullen bij de zorginstanties.”
Initiatiefnemer Rudi Crabbé van ToekomstProef maakte tijdens de bijeenkomst duidelijk waar ToekomstProef inmiddels staat, en waar het naar toe beweegt. “ToekomstProef wil partijen verbinden en helpen de processen sneller en beter te laten verlopen. We zijn inmiddels met ‘Green Deal 3.0’ bezig en merken dat mensen hulp nodig hebben in de begeleiding van dat proces. ToekomstProef zet daarom in op leiderschap bij de deelnemende bedrijven”, aldus Crabbé.
Bron: ToekomstProef
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec