Toekomst-Proef gestart: duurzame voeding in de zorg
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

ToekomstProef gestart: Duurzame voeding in de zorg

  • 30 maart 2023

Op 23 maart 2023 vond de aftrap van ToekomstProef plaats. Dit is een initiatief van St. Eten+Welzijn en een aantal strategische partners om het eten en drinken in zorginstellingen niet alleen beter te maken, maar ook meetbaar duurzamer.

Verduurzamen en het aanbieden van gezonde voeding in de zorg leeft. Maar aan dat verduurzamen zitten haken en ogen, maakte dagvoorzitter Ronald Lekkerkerker van Deoderon duidelijk aan de ruim 100 vertegenwoordigers vanuit de zorg. “Het verbeteren en verduurzamen van eten en drinken gaat niet vanzelf, het is daarom van belang is dat er voortrekkers zijn. ToekomstProef kan die voortrekkersrol vervullen bij de zorginstanties.” 

Initiatiefnemer Rudi Crabbé van ToekomstProef maakte tijdens de bijeenkomst duidelijk waar ToekomstProef inmiddels staat, en waar het naar toe beweegt. “ToekomstProef wil partijen verbinden en helpen de processen sneller en beter te laten verlopen. We zijn inmiddels met ‘Green Deal 3.0’ bezig en merken dat mensen hulp nodig hebben in de begeleiding van dat proces. ToekomstProef zet daarom in op leiderschap bij de deelnemende bedrijven”, aldus Crabbé.

Toekomstproef.nl

Bron: ToekomstProef