Succesvolle tweede editie van Empack Gent 2024
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Succesvolle tweede editie van Empack Gent 2024

  • 03 oktober 2024

Op 17 en 18 september verwelkomde Flanders Expo bijna 6.000 professionals voor de tweede editie van Empack Gent. De beurs, die zich richtte op logistieke en verpakkingsoplossingen, trok bedrijven, sectororganisaties en sprekers die samenkwamen om de grootste uitdagingen in de Vlaamse supply chain te bespreken. Duurzaamheid, digitalisering en kunstmatige intelligentie waren de meest besproken thema’s, aangezien deze onderwerpen centraal staan in de huidige logistieke en verpakkingssector.

Kennisdeling stond centraal

Tijdens de twee beursdagen werd kennisdeling gestimuleerd door middel van verschillende seminaries. Meer dan 490 bezoekers woonden de sessies bij, die vooral gericht waren op het thema duurzaamheid. Dankzij de samenwerking met partners en meer dan 20 sprekers boden de seminaries waardevolle inzichten en concrete oplossingen voor de aanwezige professionals.

Een platform voor samenwerking

Empack Gent fungeerde niet alleen als een plek voor kennisdeling, maar ook als een platform voor samenwerking tussen bedrijven en organisaties. De beurs bood de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en te netwerken binnen de sector. Met foto’s en video’s van het evenement kunnen bezoekers en deelnemers de sfeer van de beurs herbeleven en wordt het succes van de tweede editie nogmaals benadrukt.

Empack.be

Bron: Easyfairs