Ruys Groep & PolySto: Top Wandbescherming
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Ruys Groep officieel partner van Polysto

  • 02 november 2023

De Ruys Groep heeft onlangs een belangrijke stap gezet op het gebied van hygiënische wandbescherming. Zij zijn nu de officiële Nederlandse vertegenwoordiger voor de hoogwaardige prefab stootbanden en wandbescherming van PolySto. Een bundeling van krachten: de expertise van Ruys gecombineerd met de innovatieve producten van PolySto.

Uitgebreid assortiment onder RS Maatwerk

Onder de vlag van RS Maatwerk, een integraal onderdeel van de Ruys Groep, wordt het veelzijdige assortiment van PolySto nu toegankelijker voor de Nederlandse markt. Dit assortiment bestaat uit prefab stootbanden gemaakt van duurzaam roestvrij staal, beton en CleanRock, maar omvat ook HygiSeal, voor het chemisch lassen van voegen, waardoor problemen zoals schimmelvorming in kitnaden tot het verleden behoren.

Ervaren Productmanager aan Boord

Met de komst van Jan Kelder, een expert met meer dan 20 jaar ervaring in PolySto-producten, versterkt de Ruys Groep haar team. Jan treedt toe als productmanager stootbanden, waarmee de groep haar capaciteit om een totaalpakket van hoogwaardige wandbescherming te bieden aanzienlijk vergroot. Dit omvat niet alleen het leveren van de producten maar ook het garanderen van professionele plaatsing.

 Lees meer over het uitgebreide assortiment en diensten van de Ruys Groep op het gebied van wandbescherming.

Bron: Ruys Groep