Ruys Groep en Cold Care Group bundelen krachten
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Ruys Groep en Cold Care Group bundelen krachten

  • 18 december 2023

De Ruys Groep, een vooraanstaande naam in bedrijfsvloeren, sluit zich aan bij de Cold Care Group. Deze samenwerking versterkt de positie van Cold Care Group op internationaal niveau in de bouw van geconditioneerde bedrijfsruimten, waarbij de focus ligt op het bieden van hoogwaardige kwaliteit en maximale flexibiliteit aan klanten.

De Ruys Groep omvat zeven gespecialiseerde bedrijven die excelleren in efficiënte en duurzame bedrijfsvloeren. Internationale voedselverwerkende bedrijven zijn bekend met het gebruik van Ruys-vloeren, compleet met inventieve afwateringssystemen en hygiënische wandbescherming. De jarenlange ervaring strekt zich uit over België, Duitsland, Amerika, Spanje, Italië en Noord-Afrika.

Synergie in de samenvoeging: Vloeren en geconditioneerde ruimtes

Ben Claaszen, CEO van Cold Care Group, benadrukt de synergie tussen de Ruys Groep en Cold Care Group in de voedselverwerkende industrie. De gezamenlijke krachten bieden een sterke, flexibele, en efficiënte partner voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Hendrik Ruys en zijn directieteam zullen de dagelijkse leiding van de groep voortzetten.

Melvin Sie, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Cold Care Group, benoemt de strategische waarde van de toevoeging van Ruys Groep aan de consolidatieslag van NewPort en CCG. Ruys Groep staat bekend als dé vloerenspecialist in de foodsector, en deze krachtenbundeling versterkt de positie van Cold Care Group aanzienlijk. De nauwe samenwerking tussen Ruys Groep en de bedrijven binnen Cold Care Group op toonaangevende projecten vormt de basis voor een naadloze aansluiting tijdens bouwprocessen.

Hendrik Ruys, directeur van de Ruys Groep, kijkt uit naar de voordelen van de samenwerking binnen Cold Care Group. Met gedeelde specialismen, visie, en passie voor het vak streven ze naar een klantgerichte benadering waar kwaliteit, veiligheid, en maximale prestatie altijd voorop staan. De gezamenlijke expertise en internationale netwerken openen nieuwe mogelijkheden om klanten nog efficiënter en doeltreffender te bedienen.

Ruysgroep.nl

Bron: Ruys Groep