Laser coderen op vrijwel alle materialen met Solaris systemen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Perfect coderen met laser op vrijwel alle materialen

  • 19 september 2024

Wist u dat vrijwel alle materialen met laser gemarkeerd kunnen worden? Zelfs laseren op folie is mogelijk, zonder daarbij de barrière te beschadigen. Solaris Laser heeft de breedste portfolio lasers in de markt. Voor iedere toepassing een laseroplossing!

Coderen op vrijwel alle materialen, zo ook folie

Lasercoderen is een uiterst betrouwbare vorm van contactloos coderen op uw producten of verpakkingen. De codering is permanent en wordt met superieure nauwkeurigheid aangebracht. De systemen zijn inzetbaar voor coderingen op vrijwel alle materialen, zoals bijvoorbeeld glas, keramiek, rubber, plastic, papier of gecoate en ongecoate metalen. Ook laseren op folie is mogelijk. 

Duurzaam, snel & flexibel

De unieke lasers van Solaris zijn in staat informatie zoals barcodes, Datamatrix-codes, serienummers, houdbaarheidsdata, product- en fabrikantinformatie, logo’s en afbeeldingen aan te brengen op snel bewegende producten of verpakkingen. De systemen zijn duurzaam, snel en zijn eenvoudig te integreren in productielijnen. Er kan bovendien in elke richting gecodeerd worden, dus ook haaks op de transportrichting. Met als grote voordeel dat er geen verbruiksmateriaal nodig is voor de print.

Meteen klaar voor gebruik

Met de lasersystemen van Solaris heeft u altijd de allerhoogste uptime. De systemen hoeven nooit te stoppen voor een wissel van verbruiksartikelen. De lasers gebruiken geen chemicaliën en veroorzaken geen afval. Als de software opgestart is, dan is de laser meteen klaar voor gebruik.

Altijd een goed codeerresultaat

Solaris Laser heeft de breedste portfolio lasers in de markt. Hierdoor is bijna op ieder materiaal een goed codeerresultaat te behalen. Het type laser dat het meest geschikt is voor uw toepassing is niet altijd direct van tevoren te bepalen. In overleg met u en uw codeerwensen adviseren de laser specialisten van De Koningh graag welk lasercodeersysteem voor uw toepassing het beste resultaat geeft.

Dekoningh.nl

Bron: De Koningh Coding & Labeling