Overname Vonk Vleeswaren door Homeko-Hoefsmit
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Overname Vonk Vleeswaren door Homeko-Hoefsmit

  • 21 september 2021

Homeko-Hoefsmit B.V., een producent van kwaliteitsvlees, vleeswaren, snacks en toebereide producten, gaat zich uitbreiden door een overname van de activiteiten van Vonk Vleeswaren B.V. (producent van kwalitatieve vleeswaren). “Vonk Vleeswaren heeft in Homeko-Hoefsmit een passende partij gevonden die de werkzaamheden zal voortzetten, de Vonk is overgeslagen.”

De werkzaamheden van Vonk Vleeswaren zullen per 30 september 2021 beëindigen, Homeko-Hoefsmit zet deze werkzaamheden per die datum voort onder de naam Homeko Slicing B.V.. Dit zal gebeuren met de huidige medewerkers en producten op locatie Stolwijk. 

Over Homeko-Hoefsmit
De bekwame medewerkers zijn eigen met het vlees dat zij behandelen. De aanpak bij Homeko is over de hele linie al meer dan honderd jaar gelijk: no-nonsense, eerlijk en recht door zee. Een aanpak met als resultaat voor de klant: kwaliteit. Een kwaliteit die alleen mogelijk is als mensen plezier in hun werk hebben. Een goede werksfeer is terug te vinden in het eindproduct.

Over Vonk Vleeswaren
Diepgeworteld in het fraaie Groene Hart werken de vakmensen van Vonk vleeswaren hard om de mooiste vleeswaren te produceren. Volgens traditie, met échte producten, respect én vakmanschap worden prachtige vleessoorten uit diverse landen in eigen beheer geproduceerd, gesneden en verpakt.

www.homeko.nl

Bron: Homeko-Hoefsmit