Online veiling machines ex Van Linge Avebe
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Online veiling machines ex Van Linge Avebe

  • 04 mei 2022

Diverse industriële machines en laboratorium apparatuur van voormalig Van Linge Avebe innovatiecentrum, worden wegens her-lokaliseren van de productielocatie ten behoeve van droge mengproducten online geveild via het platform van Troostwijk Auctions. Onder meer meng-/droog-, en doseerinstallaties, extruders, dispersion dryer, ziftermolen, reactor, wervelbeddroger, transportbanden, opslagtanks, bevroren vleeslijn, brikettenperslijn en meer. 
De veiling is op dit moment geopend voor biedingen. Op maandag 16 mei 2022 sluit de veiling om 10:00 uur.

Over de veiling

Tot maandag 16 mei 2022 kan er op de kavels geboden worden. De online veiling sluit vanaf 10:00 uur.

Bezichtiging van de kavels is mogelijk op dinsdag 12 mei 20222 tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Er kan op twee locaties bezichtigd worden: Valenpeelsedijk 10, 5712 SX in Transportweg 11, 9645 KZ in Veendam.

Voor de kavels waarover ontmantelingskosten worden berekend, geldt het volgende :
Kavels worden professioneel ontmanteld en zullen klaar staan voor transport.

Klik hier voor alle details over deze veiling.

Over Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft. 

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. 

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 657.500 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 167 landen.

troostwijkauctions.com

Bron: Troostwijk Auctions