Omori Europe zoekt Technische Toppers!
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Omori Europe zoekt Technische Toppers!

  • 13 oktober 2022

Het is geen geheim dat technisch personeel schaars is, zeker met de huidige krappe arbeidsmarkt waarbij er meer vacatures dan werkzoekenden zijn. We stonden aan het begin van dit jaar dan ook voor een grote uitdaging. Omori Europe maakt een sterke groei door en om de kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn te kunnen blijven leveren hebben we ons team al sterk uitgebreid. Hoe we dat hebben gedaan? Heel simpel; we kijken naar de mens en niet primair naar het CV. Samen ontdekken we waar de mogelijkheden en talenten liggen, zodat een ieder kan doen waar hij écht blij van wordt. Machines en gebouwen kun je overal neerzetten, maar het zijn de mensen die het verschil maken! Ook al zijn we geen familiebedrijf, onze mensen voelen zich wel familielid van Omori. Het is onze cultuur waarmee we het verschil maken: open, informeel en vooral samen. Werken bij Omori Europe betekent: “Passie voor techniek met oog voor jou.”

En we zijn er nog niet… ons team in Oldenzaal bestaat op dit moment uit zo’n 50 enthousiaste collega’s, en dat team willen we uitbreiden. Word jij onze nieuwe collega voor één van de onderstaande functies; 

  • Software Engineer
  • Sales support medewerker
  • Servicemonteur
  • Design Engineer

Deel jij onze passie voor techniek? Ga dan naar www.omori.eu voor meer informatie over bovenstaande vacatures of kom gezellig de sfeer proeven en vrijblijvend een kop koffie bij ons doen. We zien je gauw!

Bron: Omori Europe