MULTIVAC onthult nieuwe website en merkidentiteit
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

MULTIVAC onthult nieuwe website en merkiden­titeit

  • 11 april 2023

MULTIVAC heeft begin maart een nieuwe merkidentiteit gelanceerd, waarmee alle aspecten van hun expertise in verpakkings- en verwerkingsoplossingen zijn samengebracht. De vernieuwde website is nu online en vormgegeven in deze nieuwe corporate huisstijl. De impuls voor de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl was de groei van de groep en het streven om alle bedrijven onder het overkoepelende merk MULTIVAC Group samen te brengen.

De vernieuwde website biedt een betere gebruikerservaring en een duidelijke structuur, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken en hoe ze contact kunnen opnemen. De klant staat centraal op de website, met pagina's over de verschillende sectoren waar MULTIVAC-oplossingen worden aangeboden.

Als sterke en betrouwbare partner biedt MULTIVAC uitgebreide expertise in lijnoplossingen in een groot aantal sectoren. De verwerkings- en verpakkingsoplossingen uit één hand zorgen voor een hoog niveau van bedrijfszekerheid, procesbetrouwbaarheid en uitstekende prestaties. MULTIVAC biedt ook uitgebreide technische expertise en uitwisseling van kennis binnen hun wereldwijde teams van specialisten, die een belangrijk onderdeel zijn van het innovatievermogen en garant staan voor hoge kwaliteit in consultancy en projectmanagement.

De huidige logo's voor MULTIVAC, Fritsch en TVI worden vervangen door een "M" in een eigen kleurcode en zullen altijd verschijnen in combinatie met de bedrijfsnamen. Een uniform totaalbeeld met een hoge mate van merkherkenning helpt om de bijdrage van de afzonderlijke bedrijven binnen de MULTIVAC Group internationaal te vertegenwoordigen. Als een erkende groep bedrijven kunnen ze zich gezamenlijk presenteren als één technologieleider op gebieden zoals automatisering, digitalisering en duurzaamheid. 

Neem gauw een kijkje op de vernieuwde Nederlandstalige website www.multivac.nl en op de website voor de origineel gereviseerde, gebruikte MULTIVAC machines: www.gebruiktemultivac.nl.

Of lees het volledige persbericht over De MULTIVAC belofte “M”.

Lees meer

Bron: Multivac