Maximale voedselveiligheid met CRC Food Processing Safe®
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Maximale voedselvei­ligheid met CRC Food Processing Safe®

  • 13 juni 2023

In de voedingsindustrie is voedselveiligheid tijdens het hele productieproces een prioriteit. Preventie van contaminatie is dan ook een belangrijke factor in het beheer van uw productie. Daarom biedt CRC een breed gamma Food Processing Safe (FPS®) producten aan.

Food Safe Through the Line 

In de voedingsindustrie is voedselveiligheid doorheen het hele productieproces prioritair. Preventie van contaminatie is dan ook een belangrijke factor in het beheer van uw productie. Daarom biedt CRC een breed gamma Food Processing Safe (FPS®) producten aan. Dit zijn innovatieve producten en kostenbesparende oplossingen, speciaal ontwikkeld voor de voedings- en drankenindustrie. 

Alle CRC FPS®-producten zijn NSF geregistreerd en worden gekenmerkt door het unieke FPS®-logo dat maximale veiligheid doorheen het productieproces garandeert. CRC biedt een hele reeks NSF geregistreerde onderhoudsproducten in verschillende categorieën aan: 

H1 smeermiddelen NSF® 

H1 geregistreerde smeermiddelen zijn gekwalificeerd voor incidentieel contact met voeding gedurende het hele productieproces. Alle ingrediënten voldoen aan de strenge normen, vooropgesteld door NSF. 

Perma-Lock® voor extra veiligheid 

In voedingsproductiezones is het belangrijk om contaminatie te voorkomen. Daarom heeft CRC zijn H1spuitbussen uitgerust met de Perma-Lock®. Dit is een 2-way geïntegreerde spraykop die voorkomt dat verloren nozzles en sprayrietjes de voeding contamineren. De Perma-Lock heeft geen loszittende delen die de voeding zouden kunnen verontreinigen en kan leiden tot kostelijke terugroepingen van het eindproduct. Op deze manier is er ook geen nood aan dure x-ray of metaaldetectie-apparatuur om verloren delen terug te vinden. Verlies voorkomen is beter dan verloren componenten te moeten opsporen. 

www.crcind.com

Bron: CRC