Magioni maakt american pancakes met groenten
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Magioni maakt american pancakes met groenten

  • 21 februari 2024

Magioni, bekend om haar innovatieve pizzabodems met groenten, verrast de Nederlandse markt opnieuw. Ditmaal met een creatieve twist aan de welbekende ontbijtklassieker: American Pancakes. Deze koelverse, ready-to-eat pancakes zijn verrijkt met maar liefst 44% groenten, en bieden een gezond en smakelijk alternatief voor het traditionele ontbijtproduct.

Deze nieuwe toevoeging aan het Magioni-assortiment symboliseert een nieuwe stap in het aanbieden van gezondere voedingskeuzes zonder concessies te doen aan genot, gemak en smaak. De American Pancakes, verkrijgbaar bij Albert Heijn, zijn niet alleen een feestje voor de smaakpapillen, maar ook een stap voorwaarts in een gezondere levensstijl.

Innovatie na verzelfstandiging

Sinds de verzelfstandiging van Magioni eind 2022, markeren deze American Pancakes de eerste grote innovatie. Met de succesvolle lancering van bloemkool pizza's bewees Magioni al eerder dat er veel mogelijk is in de ontwikkeling van lekkere, gezonde alternatieven voor traditionele favorieten. Deze nieuwste introductie onderstreept hun ambitie om te blijven innoveren met groenten.

Voedingsvoordelen en smaakvariaties

In vergelijking met standaard pancakes zijn de groentenvarianten van Magioni een bron van eiwitten en bevatten ze minder suikers, vet en calorieën. De lancering omvat drie verleidelijke varianten: Carrot Cake Pancakes, Beetroot Banana Pancakes en Pumpkin Cinnamon Pancakes. 

Supermarkt-team.nl

Bron: Magioni